• Your shopping cart is empty!

2.0MP Starlight & Ultra WDR dhe Kamera Ultra WDR HD Kamera Varifokale IR Bullet


Cilësi e shkëlqyeshme e imazhit

 • 2.0 Megapixel 1 / 2.8 '' skanues progresiv sensori CMOS
 • Definicion i lartë dhe pamje e qetë, 1080p @ 30fps
 • H.265 kodik video, kursen deri në 50% gjerësinë e bandës dhe ruajtjen
 • Ndriçim ultra i ulët, 0.003lux me fotografi me ngjyra
 • 120dB Ultra WDR
 • Ulje e zhurmës 3D / Auto Iris / HLC

Një larmi mënyrash instalimi

 • Mbështet rotacionin e figurës 90 °, 180 °, 270 °
 • Funksioni automatik i rrokullisjes
 • Lente varifokale AF
Funksionet inteligjente

 • Zbulimi i lëvizjes / Ndikimi / Linja e Gardës / Defocus /
 • Ndryshimi i skenës / Vendosni zonën e rojes / zonën e rojes së daljes /
 • Mbetur nga objekti / heqja e objektit / Mbledhja / Rritja e zërit

Funksione dhe Karakteristika të bollshme

 • Vendi i kartës TF, mbështetje Rimbushje automatike e rrjetit (ANR)
 • Audio / alarmi dy-drejtues brenda dhe jashtë / video jashtë / RS485
 • 2 hyrje audio të një kanali njëkohësisht
 • Deri në 3 Multi-Stream
 • Anti-mjegull me xham ngrohje
 • Sensori i integruar O
 • -40 ° C ~ 70 ° C temperatura e funksionimit
 • NP
 • IP67Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Related Products