• Your shopping cart is empty!

Drone me katër rotorë

Performanca e lartë

 • Materiali me fibër karboni
 • Fluturim me shpejtësi të lartë deri 15m / s, transmetim në distancë prej 6 km
 • Deri në 30 minuta kohë fluturimi
 • Lartësia e fluturimit deri në 3000 m
 • Rezistencë ndaj erës deri në 12m / s

Mekanizma të ndryshëm sigurie

 • Mbështet kthimin e energjisë
 • Kthimi i humbjes së sinjalit mbështetës
 • Mbështetni mbrojtjen e thyer të helikësAksesorë të ndryshëm të ngarkesës me detyra

 • Mbështetni kamerat e shumëfishta, Megaphone, pajisjen hedhëse, përmbushin skenarë të ndryshëm
 • Mbështetni peshën e ngarkesës deri në 1.5 kg

Funksione dhe Karakteristika të bollshme

 • Një buton për të hequr / tokën / kthimin
 • Mbështet funksionin e vendndodhjes nga GPS, Beidou, GLONASS

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Related Products