• Your shopping cart is empty!

Montues i kamerës me dy spektrale


Dizajn i lartë i qëndrueshmërisë

  • Dizajni i strukturës gjithë alumini, dritë dhe i fortë, shpërndarje e mirë e nxehtësisë
  • Stabilizimi triaksial
  • Accuracy saktësia e stabilizimit të figurës 0.01 °


Cilësi e shkëlqyeshme e imazhit

  • 2.0 Megapixel 1 / 2.8 '' Sensori CMOS Progresiv i Skanimit
  • Definicion i lartë dhe pamje e qetë, 1080p @ 30fps
  • H.265 kodik video, kursen deri në 50% gjerësinë e bandës dhe ruajtjen
  • Ndriçim ultra i ulët, 0.001lux me fotografi me ngjyra
  • Ulje zhurme 3D / HLC

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Related Products