• Your shopping cart is empty!

8.0MP (4K) UHD Network Box Camera

Rezolucion UHD 4K

  • Sensori progresiv i skanimit CMOS 8,0 Megapixel 1 / 1.7 "
  • UHD 4K @ 25fps

Cilësi e shkëlqyeshme e imazhit

  • Hodi kodik video me profil të lartë H.264, kursen gjerësinë e bandës dhe ruajtjen e 30%
  • Ndriçim i ulët, 0.5lux me foto me ngjyra
  • Mbështetje WDR / Ulje 3D e zhurmës

Funksione dhe Karakteristika të bollshme

  • Vendi i kartës TF, mbështet deri në 128 GB
  • Mbështet rimbushjen automatike të rrjetit (ANR)
  • Rrjedha e dyfishtë (4K + D1)
  • Audio / alarmi dy-drejtues brenda dhe jashtë / video jashtë / RS485
  • NP

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Related Products