• Your shopping cart is empty!

Kamera kuti rrjeti me dritë HD 2.0MP


Cilësi e shkëlqyeshme e imazhit

 • 2.0 Megapixel 1 / 1.9 '' Sensori CMOS Progresiv i Skanimit
 • Definicion i lartë dhe foto e qetë, 1080p @ 60fps
 • Hodi kodik video me profil të lartë H.264, kurseni deri në 30% gjerësi bandë dhe ruajtje
 • Ndriçim ultra i ulët, 0.002Lux me foto ngjyrash
 • Mbështetje WDR / Ulje 3D e zhurmës
 • Shumëllojshmëria e aplikacionit të instalimit
 • Mbështetje Rrotullimi i figurës 90 °, 180 °, 270 °
 • Funksione dhe Karakteristika të bollshme
 • Ndarëse kartelash TF, mbështetje Rimbushje automatike e rrjetit (AND)
 • Deri në 4 rrjedhë shumëfishe
 • Audio / alarmi dy-drejtues në / video jashtë / RS485
 • NPNjë larmi mënyrash instalimi

 • Mbështet rotacionin e figurës 90 °, 180 °, 270 °
 • Lente varifokale (Manual / Motorizuar)

Funksione dhe Karakteristika të bollshme

 • Vendi i kartës TF, mbështetje Rimbushje automatike e rrjetit (ANR)
 • Transmetimi i dyfishtë (1080p + D1)
 • Audio / alarmi dy-drejtues brenda dhe jashtë / video jashtë / RS485
 • Fokusimi automatik me një klik (vetëm -IR2)
 • -40 ° C ~ 70 ° C temperatura e funksionimit
 • IP66

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Related Products