• Your shopping cart is empty!

1.3 MP MP Kamera Bulletare Varifocale IR


Cilësi e shkëlqyeshme e imazhit

 • 1.3 Megapixel sensori progresiv i skanimit CMOS 1/3 ''
 • Definicion i lartë dhe foto e qetë, 960p @ 30fps
 • Hodi kodik video me profil të lartë H.264, kursen gjerësi dhe ruajtje të bandës deri në 30%
 • Ndriçim i ulët, 0.01lux me foto me ngjyra
 • Mbështetje WDR / Ulje 3D zhurme / Auto Iris

IR me efikasitet të lartë të integruar

 • Industriale LED LED me jetëgjatësi të gjatë operative
 • 60 ~ 70m distanca IR
 • Funksioni inteligjent i IRNjë larmi mënyrash instalimi

 • Mbështet rotacionin e figurës 90 °, 180 °, 270 °
 • Lente varifokale (Manual / Motorizuar)

Funksione dhe Karakteristika të bollshme

 • Vendi i kartës TF, mbështetje Rimbushje automatike e rrjetit (ANR)
 • Transmetimi i dyfishtë (960p + D1)
 • Audio / alarmi dy-drejtues brenda dhe jashtë / video jashtë / RS485
 • Fokusimi automatik me një klik (vetëm -IR2)
 • -40 ° C ~ 70 ° C temperatura e funksionimit
 • IP66

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Related Products