• Your shopping cart is empty!

2.0MP Starlight HD Network Vandal-Proof Semi Dome


Cilësi e shkëlqyeshme e imazhit

 • 2.0 Megapixel 1 / 1.9 '' skanues progresiv sensori CMOS
 • Definicion i lartë dhe foto e qetë, 1080p @ 60fps
 • H.264 të profilit të lartë Video codec, kursen deri në 30% Bandwidth dhe magazinimit
 • Ndriçim ultra i ulët, 0.002lux me foto me ngjyra
 • Mbështetje WDR / Ulje 3D e zhurmësVandal-Dëshmi

 • Mbi energjinë e përplasjes së IK10 @ 50J

Një larmi mënyrash instalimi

 • Mbështet rotacionin e figurës 90 °, 180 °, 270 °

Funksione dhe Karakteristika të bollshme

 • Slot kartë TF, mbështet Rimbushjen automatike të rrjetit (ANR)
 • Deri në 4 Multi-Stream
 • Audio / alarmi dy-drejtues brenda dhe jashtë / video jashtë / RS485
 • NP
 • IP67

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Related Products