• Your shopping cart is empty!

Ndërtim i qëndrueshëm me metal i salduar

Veshje pluhuri elektrostatik

Dy mure të mbushura me lesh shkëmbi

Raftet e rregullueshme me Mbështetjen e Dosjes së Pezullimit A4

Dendës i sheshtë rezistent ndaj flakës midis mureve dhe dyerve

180 gradë që rrotullohen dyer të varet nga detyra e rëndë

Bllokim i sigurt me cilësi të lartë me 4 pikë mbyllje me 2 çelësa

Paketimi: Rrip i mbështjellur & Dorëzim në paletë

OPSIONALE

Dollapët e brendshëm

Pajisje shtesë

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Related Products