• Your shopping cart is empty!

Ndërtim i qëndrueshëm me metal i salduar

Veshje pluhuri elektrostatik

Vrimat e montimit të murit në pjesën e pasme të pasme

Rafti më i lartë me hekurudhor dhe petëzim në secilin seksion

Dyer të përforcuara me varet e fshehura dhe buffers plastike kundër zhurmës

Mbajtës i etiketuar i pullave në dyer

Dyer të Louvered për qarkullimin e ajrit

2.000 Diferencon Veshjet e rrumbullakëta me dy çelësa

Mbështetje për kryeveprat

Paketimi: Qese najloni + Kartoni i valëzuar

OPSIONALE

Vrimat e shtrëngimit në anët për të lidhur dollapët [Kompleti i vidhave nuk është i përfshirë]

Rafti i poshtëm

Llojet e dyerve të shpuara

Vrimë zarfi në dyer

Bllokimi i Kombinimit të Monedhave & Bllokimit të Rrotave

1.000 Diferenca 3 Kamerë të rrumbullakët me kokë të rrumbullakët me 2 çelësa

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Related Products