• Your shopping cart is empty!

Dizajn superior

 • Kombinimi i të zezës së pasur dhe të kuqe të ndezur burgundy dhe shkëlqimit të saj shkëlqyes nxjerrë në pah linjat rrjedhëse të kasafortës dhe e bëjnë LuCeLL një dizajn të theksuar të dekor tuaj të brendshëm.


Butonat me prekje të butë dhe të sigurt

 • Dizajni dhe funksionet sensuale të LuCeLL-it janë përmirësuar nga butonat e përshtatshëm të prekjes dixhitale, të cilat aktivizohen vetëm kur e dëshironi.


Rezistencë ndaj zjarrit

 • LuCeLL mbron të gjitha sendet tuaja të vlefshme duke mbajtur temperaturën e brendshme nën 150degrees Celsius në rast zjarri. Tshtë çertifikuar nga KS (Standardet Koreane), JIS (Standardet Industriale Japoneze) dhe PS (Instituti Kombëtar i Testimit dhe Kërkimit).


Siguria e përmirësuar

 • Një sensor  me ndjeshmëri të lartë me një alarm prej 120 decibel mbron përmbajtjen më të sigurt në rast se LuCeLL zhvendoset ose goditet. Moduli i tij i veçantë i mbylljes siguron siguri edhe më të mirë.

Karakteristikat dhe opsionet

 • Përshtatës AC / DC: LuCeLL mbështet fuqinë hibride që mund të funksionojë ose në bateri ose përshtatës.
 • Ndriçimi i brendshëm: Ofron komoditet në vendet e errëta (funksionale kur përdorni adapter)
 • Skanues i gjurmëve të gishtërinjve: Një skanues i përshtatshëm dhe i sigurt i gjurmëve të gishtërinjve
 • Ekran LCD me cilësi të lartë
 • Lundrimi i zërit
 • Sistemi i alarmit premium
 • Kutia e zezë (opsionale)
 • Dizajn i brendshëm prej druri (opsional)


LuCeLL

Model

Outside(mm/inch)

Inside(mm/inch)

Weight (Kg/lbs)

Capacity

H

W

D

IH

IW

ID

(Liter)

LU-3000

1120

625

600

844

448

390

255

147

44

24 3/5

23 5/8

33 2/9

17 2/3

15 1/3

562

LU-5000

1400

700

720

1040

500

460

450

239

55 1/8

27 5/9

28 1/3

41   

19 2/3

18 1/9

992

LU-7000

1540

800

720

1300

615

460

700

368

60 5/8

31 1/2

28 1/3

51 1/6

24 1/5

18 1/9

1543

Height includes castors.

Power : 6V(1.5V Alkaline battery x 4EA) or DC Power Supply(Adaptor)

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Related Products