• Your shopping cart is empty!

MODEL #: UP-040/060


FEATURES

  •  Teknologji e jashtëzakonshme rezistente ndaj zjarrit me përvojë 45-vjeçare në industri: KS 1 orë
  •  Funksionet e përmirësuara të anti-vjedhjes
  • Bulonat e bllokimit më të trashë: 6 copë (* Diametri: 28 mm)
  •  (BOLTT Dinamike: 3 copë + BOLTA STATIKE: 3 copë)
  • Alarm i azhurnuar kundër goditjes dhe rrëshqitjes (* Tingulli i alarmit: 120db)
  •  Dizajni modern: Paneli PC i përshtatshëm i përshtatshëm
  • Kyçja dixhitale e besueshme me tastierën me prapavijë
  •  Funksioni MASTER KEY: Në dispozicion
  •  Bllokimi i shtypjes së gishtave në dispozicion - Opsioni (tarifë shtesë)
  •  Bllokim i motorizuar (Default)


Model

Outside(mm) 

Inside(mm) 

Weight
(kg) 

Outside(inch) 

Inside(inch) 

Weight
(lbs) 

Tray/Shelf

H

 W

 D 

H

 W

 D 

H

 W

 D 

H

 W

 D 

UP-040

538

425

460

411

325

317

72

21 1/6

16 3/4

18 1/9

16 1/6

12 4/5

12 1/2

159

1 / 1

 

UP-060

700

484

500

503

337

346

100

27 5/9

19

19 2/3

19 4/5

13 1/4

13 5/8

220

1 / 1

 

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Related Products