• Your shopping cart is empty!

Cilësi e shkëlqyeshme e imazhit

  • 2.0 Megapixel 1 / 1.9 '' Sensori CMOS Progresiv i Skanimit
  • Definicion i lartë dhe pamje e qetë, 1080p @ 25fps
  • Ndriçim ultra i ulët, 0.002Lux me foto ngjyrash
  • Reduktimi i zhurmës WDR / HLC / 3D


Funksionet njohëse

  • Kapja e synimeve dhe njohja e karaktereve (-X120 vetëm)


Shfaq algoritmin tuaj inteligjent

  • CPU Intel brenda
  • API / PC i bazuar në API i integruar


Funksione dhe Karakteristika të bollshme

  • Slot kartë SD, mbështet Rimbushjen automatike të rrjetit (ANR)
  • Deri në 4 multi-stream
  • Audio / alarm alarmi dy-shqetësues në dhe jashtë / video jashtë / RS485

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Related Products